EkoUtmaning nr.7 – En helt ekologisk måltid

EkoUtmaning nr.7: Gör en helt ekologisk måltid. Bestäm själv vilken nivå du lägger utmaningen på, det kan vara allt från en enkel frukost till att du bjuder in dina vänner till en helt ekologisk middag. Glöm inte att berätta för de du delar måltiden med att maten är ekologisk. Dela gärna med dig av just din ekologiska måltid här på bloggen, på Facebook eller genom att använda hashtagen #EkoUtmaningen på Twitter eller Instagram.

Vi tipsade för ett tag sedan om en helt ekologisk och enkel måltid här på bloggen. Kolla in inlägget om mumsiga bananpannkakor.

Otroligt roligt att veta att denna utmaning kommer nå ut till väldigt många fler än tidigare. I skrivande stund har EkoUtmaningens Facebook-sida nu över 4600 följare, en rejäl ökning från ett par hundra tidigare i veckan! Ju fler vi är som antar EkoUtmaningen ju större skillnad gör vi, så hjälp till att eko-utmana din omgivning.

flattr this!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>