EkoUtmaning nr.15 – Testa en annan mataffär

planet_organic

EkoUtmaning nr.15: Testa en annan mataffär.

Testa att handla i en eller flera andra mataffärer än den som du brukar handla i. Se hur det  ekologiska utbudet skiljer sig mellan affärerna. Upptäcker du att den andra affären har ett bättre eko-utbud eller produkter som inte finns i din vanliga affär; fundera på att byta mataffär, handla olika varor på olika ställen eller upplys din vanliga affär om skillnaderna i utbudet. Upptäcker du att den andra affären inte alls har lika bra eko-utbud som din vanliga, berätta gärna det för dem och vad de behöver förändra för att ha en chans att vinna dig som kund. Visa mataffärerna att det ekologiska utbudet är viktigt för dig. Utöva din konsumentmakt!

Berätta gärna om dina erfarenheter och upptäckter av att testa en annan mataffär, i en kommentar här på bloggen, på vår Facebook-sida eller under hashtagen #EkoUtmaningen.

flattr this!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>